Magični Angelski Talismani

Po naročilu vam izdelam osebni energijsko magičen Angelski talisman za vašo zaščito, zdravje, ljubezen, obilje, radost, srečo, ...

Angelski talismani so avtorske in unikatne energijsko magične slike, ki jih s posebnim obredom s pomočjo Angelov, magično aktiviram ter napolnim z visokofrekvenčno energijo Angelov. Vsebujejo magične kode, ki bodo v vas in vašem življenju aktivirale v vaše najvišje dobro točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete ter vam tako pomagale, da boste v vašem življenju deležni mogočne zaščite ter izpolnitve tistega, kar vam po volji Božanskega Izvora pripada po vaši Božanski pravici.

Angelski talismani so primerni tudi za kontemplacijo in pomagajo tudi pri meditaciji, da se na najgolbljem nivoju povežete sami s seboj ter z najvišjimi duhovnimi in kozmičnimi nivoji obstoja. Delujejo pomirjujoče in v prostore vašega doma vnašajo visoke kozmične Angelske frekvence, saj služijo kot energijski portal.

V kolikor bi želeli naročiti izdelavo vašega unikatnega Angelskega talismana (energijska izmenjava je 33 Eur / talisman), velikosti 20 x 20 cm, vas vabim, da me kontaktirate preko spletnega obrazca, pri čemer mi sporočite tudi naslednje podatke, ki so potrebni za izdelavo in posvetitev ter aktivacijo vašega unikatnega Angelskega talismana:

*vaše ime in priimek

*vaš datum, kraj in uro rojstva

*vaš namen, za kaj bi želeli imeti Angelski talisman (npr. za Ljubezen, za Zaščito, za Srečo, itd.)

*Vaše kontaktne podatke (telefonska številka in naslov, na katerega vam lahko vaš Angelski talisman pošljem, pri čemer je možno plačilo po povzetju, ob izdanem računu).

 

 

  •  
  •  
  •